Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁKDiákönkormányzat
MENÜ
Pozsonyi út 8.
A szállóról
Áraink
Elérhetőségeink
Étkezés
Megközelíthetőség
Szobák
Autóbuszok
Kollégiumi buszok indulása
Servita út 23.
A szállóról
Áraink
Elérhetőségeink
Étkezés
Megközelíthetőség
Szobák
Mátyás király út 76.
A szállóról
Áraink
Elérhetőségeink
Étkezés
Megközelíthetőség
Szobák
Galéria Új!
Eseménynaptár
Sulila Ifjúsági és Diákszálló - A szállóról
Az egri Neumann János Középiskola és Kollégium lánykollégiuma 2004. szeptember 1-je óta ad otthont 94 "neumannos" lánynak egy szépen felújított kétemeletes épületben a Servita úton. A 14 darab saját zuhanyzós szoba 83 fő részére áll rendelkezésre, míg a többi 3 szoba, összesen 11 fővel közös zuhanyzóval rendelkezik. A többnyire 6 és 7 ágyas hálók mindegyike tágas, jól felszerelt, zuhanyzós, magas komfortfokozatú. Pihenésre és tanulásra egyaránt alkalmasak.

A hálókon kívül 2db tanulóterem, számítógépterem, betegszoba, teakonyhák, étterem és melegítőkonyha, éjjel-nappali portaszolgálat áll az ott lakók rendelkezésére. Hét végén és tanítási szünetekben szeretettel várjuk az Egerbe látogató vendégeket.

A szálló kitűnő lehetőségeket kínál osztálykirándulások, nyári táborok, továbbképzések, konferenciák lebonyolítására. Nyársalási lehetőség is biztosított. Előzetes bejelentkezés után szívesen adunk szállást a nyugodt, csendes környezetben lévő, könnyen megközelíthető, belvárosi kollégiumban az igénylőknek.


Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign