Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁK
MENÜ
Pozsonyi út 8.
A szállóról
Áraink
Elérhetőségeink
Étkezés
Megközelíthetőség
Szobák
Autóbuszok
Kollégiumi buszok indulása
Servita út 23.
A szállóról
Áraink
Elérhetőségeink
Étkezés
Megközelíthetőség
Szobák
Mátyás király út 76.
A szállóról
Áraink
Elérhetőségeink
Étkezés
Megközelíthetőség
Szobák
Galéria Új!
Eseménynaptár
Pozsonyi Ifjúsági és Diákszálló - A szállóról

Az egri Neumann János Középiskola és Kollégium fiúkollégiuma 2002. szeptember 1-je óta ad otthont 136 "neumannos" fiútanulónak egy szépen kialakított kétemeletes épületben a Pozsonyi út közepén. A hálók 2,3,4,5,6 és 7 fősek. A földszinti és az első emeleti hálókhoz közös zuhanyzók tartoznak, itt 104 fő számára van hely. A második emeleti hálók magasabb komfortfokozatúak, 2 db 3 fős, 2 db 4 fős és 3 db 5 fős szoba, melyekhez fürdőszoba is tartozik.

A hálókon kívül tanulótermek, teakonyha, sajátkonyhás étterem, sportolási lehetőségek szolgálják az ott lakók kényelmét. A kollégiumban éjjel-nappali portaszolgálat van. Hét végén és tanítási szünetekben szeretettel várjuk az Egerbe látogató vendégeket.

A szálló kitűnő lehetőségeket kínál osztálykirándulások, nyári táborok, továbbképzések lebonyolítására. Nyársalási lehetőség is biztosított. Előzetes bejelentkezés után szívesen adunk szállást a nyugodt, csendes környezetben lévő, könnyen megközelíthető, jó parkolási feltételekkel rendelkező kollégiumban az igénylőknek.
 



Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign